miercuri, 15 aprilie 2009

Shop online

Intotdeauna am spus ca oameni "speciali" sunt peste tot.

Desi ne-ar placea sa credem ca toti au emigrat inspre capitala, cu mare placere va anunt ca ei exista bine merci in toate colturile tarii. Nu cred ca inteligenta, bunul gust si dorinta de individualizare se regasesc doar in buricul targului.

Ma repet, imi doresc sa existe o asemenea comunitate, formata din oameni ce urasc vulgaritatea cotidiana si cred ca pasiunea reprezinta esenta lucrului facut bine. Din experienta mea de zi cu zi, constat ca incepem sa prindem forma oameni buni! :)

Createur d'Emotions lanseaza sectiunea sa on-line si va rog sa nu priviti acest magazin virtual ca o incercare de romanizare a parfumeriei de nisa. Pe bune, este un cadou destinat prietenilor mei pasionati din tara aflati in imposibilitate de a ma vizita ori de cate ori si-ar dori!

Deci, "here you have it", Choose me!

Sper sa va placa si sa-l gasiti usor de navigat!

P.S. Apropos ca vine Pastele, va urez tuturor cu mult drag, Hristos a Inviat!


3 comentarii:

  1. Ca bucurestean care detine privilegiul (metamorfozat intre timp in necesitate) de a se rasfata la fata locului adulmecand miresmele tinute captive in spatiul magic din Str. Doamnei, probabil ca nu sunt in targetul imediat al Choose Me. Asta nu ma impiedica sa ma bucur de aparitia sa.
    Ca regula de statut si accesibilitate, ma gandesc ca nu exista niciun motiv ca nisa (spre deosebire de luxury) sa nu se regaseasca online - dovada si faptul ca magazinul online L'Artisan Parfumeur, de exemplu, traieste bine merci.
    Asa ca niciun complex sau temere de "romanizare" a conceptului nu sta in picioare.
    Succes maxim, viata lunga si gama cat mai bogata!

    A propos: numai 5 creatii de la Artisan??!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Createur D'Emotions16 aprilie 2009 la 13:13

    Deocamdata , din pacate, da :) Dupa cele sase semne de final, inteleg ca indignarea este maxima :) Mii de scuze John :) In curand va exista gama completa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i o tragedie, atata vreme cat exista Profvmvm si Humiecki... Pana la intregirea gamei, lumea virtuala a nisei va suferi totusi fara un Bois Farine, Mechant Loup, Navegar et comp.

    RăspundețiȘtergere